Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
Bedrukteklokjes.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Horloges

Bent u op zoek naar een geschenk dat functioneel is en vaak gebruikt wordt? Dan bent u bij bedrukteklokjes.nl aan het juiste adres. Horloges worden door iedereen gedragen. De een heeft een sportief sporthorloge en de ander draagt een chique horloge. Er zijn ontzettend veel verschillende horloges zodat iedereen er een kan dragen die hij of zij mooi vindt. Kortom, een populair geschenk dat veel gebruikt zal worden door uw relaties. Laat horloges bedrukken voor uw relaties en zorg ervoor dat zij uw bedrijf goed herinneren.

Horloges bedrukken  

Bedrukteklokjes.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met horloges bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle horloges zijn ook onbedrukt te bestellen. 

Horloges bedrukken voor relaties  

Bedrukteklokjes.nl beschikt over een ruim assortiment aan horloges. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze analoge klok, een horloge in kunststof doosje of een standaard horloge.

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij bedrukteklokjes.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster